LATEST NEWS

Have a quick look at our blog to show you all of the latest news from Europlan...

TEST

TEST
WHAT TO SAY HERE

Monday, 20 May 2013

Ενα θερμό καλωσόρισμα απο τον κ. Γουναλάκη Γιώργο


Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την εταιρία μας, καθώς ξεκινάμε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας μαζί σας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και τα θετικά οφέλη που μπορούμε να έχουμε από αυτήν. Η Europlan θα είναι από σήμερα μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που θα διαχειρίζεται το δικό της blog . Χρειάστηκαν μερικοί μήνες μέχρι να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό του blog μας  και είναι σημαντικό να σας ενημερώσουμε ότι, το σύνολο του σχεδιασμού έγινε από την ομάδα της Europlan και κανένας άλλος δεν έχει εμπλακεί σε αυτόν τον στόχο.

Από τώρα και στο εξής, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για όλες τις δραστηριότητες και τις επιτυχίες της εταιρείας μας, αλλά παράλληλα θα σας ενημερώνουμε με διάφορα  τεχνικά ζητήματα αιχμής , τα οποία θα είναι πολύ χρήσιμα για Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και Ιδιώτες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και τον τρόπο που δουλεύουμε εμείς ως εταιρεία. Είναι λυπηρό το γεγονός του ότι μέχρι σήμερα μόνο οι πελάτες μας γνώριζαν τις ικανότητές μας, αλλά από τώρα και στο εξής όλοι σας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίζετε περισσότερες λεπτομέρειες για εμάς και το έργο μας.

Τα τελευταία 3 χρόνια, έχουμε εργαστεί σκληρά για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Ήταν μια αρκετά δύσκολη διαδικασία. Πρώτα απ 'όλα έπρεπε να εκπαιδεύσουμε την ομάδα μας. Θα έπρεπε η ομάδα μας να βελτιωθεί με ανθρώπους που είχαν διεθνή εμπειρία, να εμπνεύσουμε στην ομάδα το ομαδικό πνεύμα και στη συνέχεια να αναλύσουμε τι κάνουν άλλες κατασκευαστικές εταιρείες ανά τον κόσμο και να προσαρμόσουμε τις πληροφορίες αυτές στην ελληνική πραγματικότητα . Παράλληλα οφείλαμε να προσπαθήσουμε και να προετοιμάσουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που είναι προσβάσιμες από κάθε πελάτη μας .

Όπως είπα πριν, η διαδικασία αυτή ήταν αρκετά δύσκολη. Μας πήρε σχεδόν έναν χρόνο μέχρι να συγχρονιστεί όλη η ομάδα. Στη συνέχεια, μας πήρε σχεδόν δύο χρόνια για να έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι απλά ικανοποιητικό, αλλά μπορούμε πλέον να πούμε ότι είναι εξαιρετικό!

Πλέον διαθέτουμε ένα υψηλό επίπεδο Αρχιτεκτονικών Μελετών και γενικά ένα αρκετά υψηλό επίπεδο στο σύνολο των Μελετών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας σωστής κατασκευής, ένα υψηλό επίπεδο προϋπολογισμού και εκτέλεσης κατασκευών  και ένα πολύ υψηλό επίπεδο παροχής διαφόρων υπηρεσιών , στην μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής ή παροχής υπηρεσίας προς τον πελάτη μας.

Στην Europlan, έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει μερικές από τις πιο γνωστές  εξοχικές κατοικίες στην Κρήτη ,τόσο για τους Ευρωπαίους πελάτες μας , όσο και για πελάτες από την τοπική αγορά . Πάντα προσπαθούμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πάντα δίδουμε ιδιαίτερη σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Εκτιμούμε τις σχέσεις που αναπτύχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες μας , τους συνεργάτες μας και τις τοπικές αρχές και ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας προκειμένου να υλοποιήσουμε το όνειρο σας στην Κρήτη.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για να επιλέξετε την συνεργασία με την εταιρεία μας, για τα οποία έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια , ώστε να τα επιτύχουμε και σήμερα να είμαστε σε θέση να τα παρέχουμε στους πελάτες μας. Παραθέτουμε μερικά από αυτά.

1.        Η επίβλεψη όλων των Έργων μας γίνεται από Διπλωματούχους Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες. Επιβλέπων Μηχανικός παρακολουθεί καθημερινά την ποιότητα και τους κανονισμούς ασφαλείας στο κάθε εργοτάξιο.

2.        Καθημερινή επίβλεψη μπορεί να γίνει και από τον πελάτη αλλά και τους Αρχιτέκτονες που πιθανά εμπλέκονται σε ένα έργο , μέσα από το μοναδικό σύστημα που έχουμε δημιουργήσει στην εταιρεία μας από το 2005, με την κοινοποίηση Καθημερινών Φωτογραφιών (τουλάχιστον 60 ανά ημέρα) ή Βίντεο από τις καθημερινές δραστηριότητες του εργοταξίου παράλληλα με αναφορά  ημερήσιου δελτίου καιρού. Λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για εμπιστευτικές πληροφορίες, κάποιο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από την εταιρεία μας , θα σας αποστείλει ένα μοναδικό κωδικό με τον οποίο θα έχετε πρόσβαση στα άλμπουμ φωτογραφιών. Αυτό θα βοηθήσει όλη την ομάδα που θα εργαστεί στο έργο , να έχουν μια απίστευτη καταγραφή των καθημερινών εργασιών του εργοταξίου. Κάθε μήνα, παρέχουμε μαζί με την μηνιαία έκθεση ένα πεντάλεπτο βίντεο που δημιουργείται με το πρόγραμμα "ProSHOW" και το οποίο αναλύει  όλες τις δραστηριότητες που εξελίχθησαν τον προηγούμενο μήνα στο εργοτάξιο.

3.       Παρέχουμε Μηνιαίες Αναφορές όπου αναλύουμε το σύνολο των δραστηριοτήτων  που έλαβαν χώρα τον προηγούμενο μήνα στο Έργο και κάνουμε  παρατηρήσεις σχετικά με χρονοδιαγράμματα (Διάγραμμα Gantt), πιθανές καθυστερήσεις και τους λόγους  της πιθανής καθυστέρησης. Σε  γενικές γραμμές, δίνουμε μια πλήρη έκθεση του τι ακριβώς  συνέβη στο εργοτάξιο κατά το μήνα που διανύσαμε.

4.       Στο τέλος του έργου, παραδίδουμε "As Built σχέδια" και ένα άκρως Επαγγελματικό Βίντεο που παρουσιάζει όλα τα ενδιάμεσα στάδια κατασκευής του Έργου καθώς και την τελική μορφή αυτού.

5.       Είμαστε η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα – προς το παρόν – που δίδει  ένα πλήρες εγχειρίδιο για τη λειτουργία των Κατοικιών και γενικά των Έργων που κατασκευάζουμε, όπου εξηγούμε με αναλυτικές λεπτομέρειες την όλη λειτουργία όλων των συστημάτων που έχουν εγκατασταθεί. Το καλούμε "Εγχειρίδιο Λειτουργίας Οικίας». Περιλαμβάνει επίσης σημαντικές συμβουλές για τη συντήρηση του Έργου και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις Εταιρείες Κοινής Ωφέλειας καθώς και οδηγίες ανάγνωσης λογαριασμών , όπως π.χ. τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος κλπ.

Την ίδια στιγμή, δημιουργούμε και παραδίδουμε ένα χωριστό αρχείο στο οποίο έχουμε όλα τα εγχειρίδια λειτουργίας που παρέχονται από τους κατασκευαστές του εξοπλισμού του Έργου.            

6.       Η εταιρεία μας δίνει εγγύηση 5 ετών. Η εγγύηση ξεκινά μετά την υπογραφή του Τελικού Πρωτόκολλου Παράδοσης του Έργου.  Με  την εγγύηση αυτή, υπερβαίνουμε τα όρια που η ελληνική νομοθεσία ορίζει ως εγγύηση από τον Ανάδοχο του Έργου.

7.       Παρέχουμε Υπηρεσίες μετά την πώληση (After-Sales-Services) που είναι ευέλικτες και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας.

8.       Η Europlan είναι μια διεθνώς γνωστή εταιρεία η οποία το 2008 έλαβε δύο Διεθνή Βραβεία Καλύτερης Αρχιτεκτονικής και Best Resort σε διαγωνισμούς που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο και τη Μόσχα. Το 2011 και το 2012 κέρδισε και πάλι Βραβείο Καλύτερης Αρχιτεκτονικής συμμετέχοντας στον διαγωνισμό International Property Awards που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο.

 
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψη στο blog μας και ελπίζουμε ότι θα το απολαύσετε όπως εμείς , ενώ σας διαβεβαβαιώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε να το ενημερώνουμε καθημερινά. Φυσικά, οποιαδήποτε σχόλια είναι ευπρόσδεκτα, ερωτήσεις, ιδέες, σύνδεσμοι, δημοσιεύσεις κλπ. εσάς , ελπίζοντας ότι το  blog θα εξελιχθεί σύντομα σε μια πλατφόρμα ανοικτής συζήτησης.

Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο info@europlan.gr

Γουναλάκης Γιώργος
Πολιτικός Μηχανικός / Project Manager

 

0 comments:

Post a Comment