LATEST NEWS

Have a quick look at our blog to show you all of the latest news from Europlan...

TEST

TEST
WHAT TO SAY HERE

Wednesday, 6 March 2019

Τιμητική διάκριση για το ιστορικό ξενοδοχείο BRATSERA στην Ύδρα


«Μπρατσέρα» στη ναυτική ορολογία σημαίνει το πλοιάριο που μαζεύονταν για να ξαποστάσουν και να φάνε οι σφουγγαράδες στα μακρινά τους ταξίδια. Καθόλου τυχαία, «Μπρατσέρα» είναι και το όνομα που έδωσε η αείμνηστη Χριστίνα Νεύρου στο παμπάλαιο σφουγγαράδικο της οικογένειας στην Ύδρα, όταν πριν από 25 χρόνια οραματίσθηκε να το μετατρέψει σε πρότυπο ξενοδοχείο.

Το όραμά της κλήθηκε να υλοποιήσει ο γνωστός αρχιτέκτονας – και σημερινός ιδιοκτήτης – Δημήτρης Παπαχαραλάμπους, που για το συγκεκριμένο έργο του, βραβεύθηκε από τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πολιτιστικής Κληρονομιάς EUROPA NOSTRA.
Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στο εμβληματικό ξενοδοχείο απονεμήθηκε χρυσό βραβείο από τον έγκριτο θεσμό GREEK HOSPITALITY AWARDS, ως «BEST GREEK HISTORIC RESORT». Την απονομή προσφώνησαν οι Υπουργοί Τουρισμού, νυν κ. Έλενα Κουντουρά και πρώην κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς επίσης και σημαντικοί παράγοντες του Τουριστικού και Επιχειρηματικού κόσμου.
O αρχιτέκτονας ιδιοκτήτης, κ. Δημήτριος Παπαχαραλάμπους και ο Διευθυντής, κ. Αριστείδης Παυλίδης στην τελετή απονομής του βραβείου.

Το ιστορικό ξενοδοχείο λειτουργεί από το 2017 με νέους ταλαντούχους επαγγελματίες που στελεχώνουν το προσωπικό του, υπό τον συντονισμό και την καθοδήγηση του Διευθυντή με πολυετή πείρα στο χώρο Αριστείδη Παυλίδη.
Σε συνδυασμό με όλες τις απαραίτητες τεχνικές αναβαθμίσεις που γίνονται συνεχώς ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες να συνάδουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, το ιστορικό ξενοδοχείο «ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ» έχει καθιερωθεί σε ένα από τα πλέον ελκυστικά boutique καταλύματα της Ελλάδας και ιστορικό τοπωνύμιο της Ύδρας.
Αποτελείται από 25 παραδοσιακά δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα τα οποία είναι κτισμένα γύρω από ένα τεράστιο μαγευτικό κήπο και μια ειδυλλιακή πισίνα. Διαθέτει εστιατόριο με θεματική κουζίνα, Συνεδριακή Αίθουσα και Γυμναστήριο.

0 comments:

Post a Comment